Wie zijn wij?

Pharmaline is een innovatieve, semi-industriële bereidingsapotheek. Ons hoog gekwalificeerde bedrijf is opgezet volgens de meest recente GMP- en GDP richtlijnen. Wij bieden een rationeel en volledig pakket van farmaceutische oplossingen, service en advies. Standaardisatie, rationalisatie, kennis en expertise staan hierbij centraal, waardoor de kwaliteit van de zorg toeneemt terwijl de zorgkosten afnemen.

 

Wat doen wij?

Pharmaline biedt het volledige pakket apotheekbereidingen dat gebruikelijk is in de openbare apotheek.

Dit geldt zowel voor voorraadbereidingen als individuele bereidingen op patiëntniveau in de vorm van crèmes, zalven, tabletten, capsules, druppels, vloeistoffen, suspensies en injectabilia (injecties, infusen, cassettes).

 

Onze Customer Service bestaat uit een team van apothekersassistenten en samen met onze ervaren apothekers staan zij dagelijks klaar om u te adviseren over rationaliteit, farmacotherapie, bereidingstechniek, toepassingstechniek en wet- en regelgeving. 

 

Wij zijn Pharmaline; al 10 jaar toonaangevend in kwaliteit en service. Wij staan 24/7 voor u klaar met farmaceutische kennis, persoonlijk contact en snelle levering.