Als onderdeel van de Fagron Groep gaan Pharmaline en Infinity Pharma samen verder onder de naam Infinity Pharma.

 

De vraag naar gepersonaliseerde medicatie en leefstijladvies zijn actuele marktontwikkelingen. Met de samenbundeling van expertises kan Infinity Pharma hier een belangrijke bijdrage aan leveren.

 

The next step in gepersonaliseerde medicatie, preventie en de begeleiding naar een gezonde leefstijl
Als Infinity Pharma houden wij samen met apotheken kleinschalige, aseptische, steriele en risicovolle bereidingen beschikbaar. Daarnaast gaan wij samenwerken met specialisten om mensen te begeleiden naar een gezondere leefstijl met preventie als kern van onze business.

 

Fagron Genomics

Aan de basis van een Infinity Pharma leefstijladvies staan de genetische testen van Fagron Genomics. Met de Nutrigen™ DNA-test is een 100% gepersonaliseerd advies mogelijk die beschikbaar komt via een zorgprofessional. Infinity Pharma biedt hiermee de meest uitgebreide genetische test in de markt die gericht is op een gezonde leefstijl.

 

Samen met apothekers en zorgprofessionals blijven wij ons focussen op wat het belangrijkste is: goede patiëntzorg. Dat deden wij al en dat blijven wij in de toekomst graag samen met u doen waarbij u kunt blijven vertrouwen op een uitstekende service zoals u bij ons gewend bent.